Kermissen, braderieën en festivals, na lang wachten is het weer mogelijk!

VVE Safety zorgt, tijdens ieder evenement, voor de algehele veiligheid. Juist nu de Covid-19 maatregelen worden versoepeld en evenementen “op gepaste wijze” mogelijk zijn, kan VVE Safety samen met u, uw evenement tot een geweldig succes maken. Met onze jarenlange expertise op het gebied van crowdmanagement kunnen wij alle betrokken partijen meer dan ooit helpen.
Van organisatie tot gemeenten, van advies tot hulp en van ontzorgen tot handhaven. Wij schakelen snel, gemakkelijk, goed en op ieder niveau.

Onze specialisatie is uw veiligheid

VVE Safety is gespecialiseerd in Veiligheid voor evenementen. De kennis en ervaring die VVE Safety heeft komt met de versoepelingen en het hanteren van een 1,5 meter samenleving heel goed van pas. Het managen en controleren van grote menigten en de bijkomende publieksstromen zit in het DNA van VVE Safety.

Goede crowdmanagement is het vertrekpunt van een veilig evenement. Met een juiste risicoanalyse kunnen wij u helpen om een gedegen veiligheidsplan op te stellen wat direct aangesloten is op de uitvoering. Hierin is VVE Safety uw partner in een coördinerende rol.

Totaaloplossing

Wij coördineren de uitvoering en leveren veiligheid op maat. Denk aan verkeersregelaars, beveiliging, EHBO, brandwachten en veiligheidscoördinatie. Wij faciliteren centraal posten/meldkamer inrichtingen, tekstwagens en crowdcontrol schermen. Kortom wij bieden u een totaaloplossing voor de veiligheid van elk evenement. Dit maakt ons een betrouwbare en professionele partner.

Betrouwbare partij

Wilt u verzekerd zijn van de algehele veiligheid van uw stad of evenement, dan is VVE Safety een ervaren en betrouwbare partner. In dienst van uw organisatie en/-of gemeenten, schrijven wij de plannen en zetten vervolgens de juiste structuur uit. Tijdens het gehele proces bewaken wij de uitvoering. Hierbij is het van essentieel belang dat alle partijen juist gebrieft zijn en exact opvolgen wat vastgelegd is in de veiligheidsplannen.

Wilt u meer informatie? Neem direct vrijblijvend contact met ons op.

VVE Safety
Middelerf 12a
3851 SP Ermelo
Email:
info@vvesafety.nl
Telefoon: +31 (0) 341 760 160