De stranden, crowdmanagement  en Coronatijd

VVE Safety heeft dé oplossing voor de veilige en verantwoorde inrichting van recreatiegebieden zoals stranden en vakantieparken. Het uitgangspunt van een gestructureerde werkwijze is om binnen een kort tijdsspanne te zorgen voor een plan van aanpak voor de reguleerbare en acceptabele inrichting van een 1,5-meter-samenleving

Het plan van aanpak bevat onder andere de volgende onderdelen:

  • Werkbare kaders voor verschillende doelgroepen;
  • Een 0-meting: wat is de huidige stand van zaken?
  • Inventarisatie van de knelpunten op basis van wetgeving en berekening;
  • Het in kaart brengen van de te nemen maatregelen;
  • De toekomstgerichte verwachtingen;
  • Een praktische uitwerking van de opgestelde maatregelen.

Op basis van het plan van aanpak wordt een prioritering uitgevoerd om te bepalen welke knelpunten direct aandacht behoeven. Hier worden effectieve en efficiënte maatregelen voor opgesteld om de veiligheid te bevorderen en de situatie handhaafbaar te maken.

Ook kan VVE Safety zorgen voor de uitvoering en handhaving van de maatregelen. Hierbij werkt VVE Safety ook aan continue controle en verbetering om te reageren op actuele ontwikkelingen in de nabije toekomst en bij te sturen waar nodig.

VVE Safety heeft ruim 20 jaar ervaring in crowdmanagement op grote evenementen zoals Koningsdag, de landelijke Sinterklaasintocht en de Reuzen in Leeuwarden. Hiermee heeft VVE Safety veel praktijkervaring opgedaan die nu kan worden gebruikt om u te ondersteunen voor de maatregelen binnen de 1,5-meter-samenleving. Wij hebben de expertise, de mankracht, de tijd en de flexibiliteit om u als gemeente of veiligheidsregio hierin te helpen.

Wilt u meer informatie? Vraag naar onze informatiefolder of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

VVE Safety
Middelerf 12a
3851 SP Ermelo
Email: info@vvesafety.nl
Telefoon: +31 (0) 341 760 160